Pijl om naar beneden te scrollen

Over Mij

freelance designer
over mij

Gertruud

Hoi, ik ben een freelance webdesigner in Alphen aan den Rijn. Ik ben gespecialiseerd in webdesign met Webflow, een snel groeiend no-code platform voor webdesigners, een geweldig gereedschap voor een prachtig resultaat...

portfolio

Het Verhaal

Toen we een start maakten met de online onderneming www.fotografie.nl waren we afhankelijk van grote gevestigde website ontwerpbureaus. Omdat we uiteraard geloofden in ons project investeerden we destijds een kapitaal in design en ontwikkeling hiervan buitenshuis.

Maar na een aantal jaren, toen er toch steeds aanpassingen nodig waren, en programmeurs nogal eens lang op zich lieten wachten en te vaak werk leverden vol met bugs, besloten we op zoek te gaan naar mogelijkheden om zelfstandig websites te kunnen maken en onderhouden.

Gelukkig sluit Webflow precies aan bij onze wensen. Voornamelijk de hoge kwaliteit in vormgeving, de snelheid en overzichtelijkheid ervan zijn doorslaggevend. Omdat je direct kunt ontwerpen en delen met de klant zijn er verder ook geen extra applicaties nodig.

neem contact op
klanten

Bedrijven waarvoor ik websites gemaakt heb...

meer weten

Meer Weten Over TruuDesign?